Skip to main content

header olien

Castrol-olie verkooppunten

Maromax Automaterialen is een van de Castrol-olie verkooppunten in Nederland, dus als u Castrol-olie wilt kopen moet u in bij ons in Tilburg zijn. Het is mogelijk om de Castrol-olie bij u thuis te laten bezorgen vanuit onze zaak in Tilburg. Daarnaast is Kroon Oil is onze grootste toeleverancier van smeermiddelen. Kroon Oil levert uiterst betrouwbare producten en is met een breed assortiment voor u een goede partner in smering en vloeistoffen. Kroon heeft een uitgebreide website waarop u altijd kunt opzoeken welke olie of welk smeermiddel er bij welke auto toegepast dient te worden. Ga naar de site voor gratis productadvies.  Voor diverse toevoegingen aan olie, benzine of diesel zijn wij dealer van Bardahl en 5 in 1 producten.

Wij zijn een van de Castrol-olie verkooppunten

Per 1 Februari 2013 zijn wij officieel dealer geworden van het merk Castrol. Castrol maakt al meer dan honderd jaar olie van een hoogwaardige kwaliteit die voldoet aan de eisen van vandaag, dit kunt u bij ons kopen bij onze zaak in Tilburg. Voertuigen van tegenwoordig hebben hun eigen specifieke motorolie nodig, Of het nu bij het starten op een koude ochtend is of voor moeilijke rijomstandigheden op de weg. Castrol kent drie soorten olie met elk zijn eigen specifieke kenmerken, deze kunt u allemaal bij ons in Tilburg kopen en thuis laten bezorgen:

  • Castrol Edge: vol synthetische motorolie.
  • Castrol Magnatec: Synthetische motorolie.
  • Castrol GTX: Minerale motorolie.

Het is mogelijk om de Castrol-olie bij ons in Tilburg te bestellen, de olie wordt bezorgt bij u thuis. Naast olie hebben we als automaterialenzaak ook veel verschillende auto onderdelen. Bekijk ons volledige assortiment

Laat u adviseren

Wilt u advies krijgen bij een van de Castrol-olie verkooppunten? Kom dan langs in onze automaterialenzaak in Tilburg. Onze specialisten adviseren u welke Castrol-olie u het beste kunt kopen bij onze zaak in Tilburg, het is mogelijk om de olie thuis te laten bezorgen. Daarnaast geven de specialisten ook advies over Kroon olie. Heeft u vragen? Stuur ons een e-mail via info@maromax.nl, of neem telefonisch contact op via +31 (0) 13 5 820 505. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Vraag het aan onze specialisten.

olien

 

Stel uw vraag?

Castrol-olie verkooppunten
Bob
013-5820505